Κοινοπραξία πλοίων Σαρωνικού: Bonus Card

πλοίων

Κοινοπραξία πλοίων Σαρωνικού: Bonus Card

Η αγαπημένη σας Bonus Card της κοινοπραξίας πλοίων Σαρωνικού, τώρα και για επιβάτες χωρίς οχήματα.

Τώρα ταξιδέψτε με την οικογένεια σας η με τους φίλους σας, και κερδίστε για κάθε τέσσερα εισιτήρια με επιστροφή, ένα εισιτήριο με επιστροφή δωρεάν.

Τι ακριβώς είναι η [simple_tooltip content=’Είναι μια κάρτα επιβράβευσης των τακτικών πελατών που ταξιδεύουν με τα πλοία της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΑΧΑΙΟΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ) και προσφέρει στα πέντε (5) εισιτήρια μετ’ επιστροφής το ένα (1) εισιτήριο μετ’ επιστροφής δωρεάν τόσο για το Ι.Χ αυτοκίνητο όσο και για τους επιβάτες.’]Bonus Card[/simple_tooltip], ακόμα μάθετε πως λειτουργεί η [simple_tooltip content=’

Κάθε φορά που ταξιδεύετε (είτε με το Ι.Χ. σας, είτε χωρίς) κατά την έκδοση του εισιτηρίου, δίνετε στον πράκτορα την κάρτα σας, την οποία καταχωρεί στο σύστημά μας και πιστώνει τα εισιτήρια που έχετε ζητήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κάρτα λειτουργεί συγχρόνως με την έκδοση των εισιτηρίων, με την προϋπόθεση της προσκόμισης/επίδειξης της κάρτας στον πράκτορα προ της εκδόσεως των εισιτηρίων σας και ΜΟΝΟ στα κεντρικά εκδοτήρια που βρίσκονται στα λιμάνια του Σαρωνικού (Πειραιάς -Αίγινας- Αγκίστρι – Μέθανα – Πόρος). Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και online.

Όταν το σύστημά μας μετρήσει ότι έχετε αγοράσει, είτε για το αυτοκίνητό σας είτε ως επιβάτες, 4 εισιτήρια από Πειραιά και 4 προς Πειραιά, την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε θα παραλάβετε τα δωρεάν εισιτήρια σας από και προς τον προορισμό σας.

Εάν δεν γνωρίζετε την ακριβή ημερομηνία και ώρα επιστροφής σας, θα εκδώσετε τα δωρεάν εισιτήρια που δικαιούσθε από το εκδοτήριο του λιμανιού επιστροφής. ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε κάθε ταξίδι μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 4 εισιτήρια επιβατών και μέχρι 1 Ι.Χ αυτοκίητο.

Πότε ισχύει η Bonus Card;

  • Η κάρτα ισχύει για όλα τα λιμάνια και σε όλα τα δρομολόγια
  • Η κάρτα ισχύει για μετακίνηση επιβάτη με ή χωρίς Ι.Χ.
  • Η κάρτα έχει σχεδιαστεί για ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής ανά ημέρα. Εάν την ίδια ημέρα ζητήσετε να την χρησιμοποιήσετε για τρίτη διαδρομή, ή ζητήσετε να κάνετε κράτηση για άλλη ημέρα, η κάρτα δεν ισχύει.

Πότε δεν ισχύει η Bonus Card;

  • ΔΕΝ ισχύει στις ενδιάμεσες διαδρομές (π.χ. Αίγινα-Αγκίστρι, Αίγινα-Μέθανα, Αίγινα-Πόρο, Μέθανα-Πόρο)
  • ΔΕΝ ισχύει για κατηγορίες εισιτηρίων με 100% έκπτωση (βρέφη κλπ)

‘]Bonus Card[/simple_tooltip] αλλά και πως μπορείτε να την [simple_tooltip content=’

Ζητήστε από τα εκδοτήριά μας να συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο με τα απαραίτητα στοιχεία και υποδείξτε στη θέση παραλαβής το λιμάνι που σας εξυπηρετεί να την παραλάβετε. Σύντομα η Bonus Card θα σας περιμένει στο σημείο που υποδείξατε.

Εναλλακτικά, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και στη συνέχεια θα παραλάβετε την κάρτα από το εκδοτήριο της επιλογής σας.

‘]αποκτήσετε[/simple_tooltip]

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να συμπληρώσετε την φόρμα και να παραλάβετε την κάρτα από το εκδοτήριο της επιλογής σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.