Επιστροφή του πλοίου δελφίνι εξπρές;

δελφίνι εξπρές
Πηγή φωτογραφίας: www.porosnews.gr

Το Δελφίνι Εξπρές αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά στις 12.30 το πρωί η στις 17:30 το απόγευμα για  Αίγινα – Μέθανα – Πόρο.

Διανυκτέρευε στον Πόρο και έφευγε καθημερινά στις 06.20 το πρωί εκτελώντας το δρομολόγιο Πόρος – Μέθανα – Αίγινα – Πειραιάς. Ένα δρομολόγιο που εξυπηρετούσε πολύ αυτούς που ήθελαν να μεταβούν, στον Πειραιά νωρίς.

Το πλοίο δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια παροπλισμού πέραν των φθορών που έχει υποστεί από την πολυετή ακινησία του, εκλάπη από αυτό και μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του κάνοντας ακόμα πιο δαπανηρές τις οποιεσδήποτε ενέργειες επισκευής του σε συνδυασμό με τα χρέη του.

Αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει αρκετά την δρομολόγηση του, να πούμε ότι ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ όταν αγόρασε το πλοίο είχε κατά νου την δρομολόγηση του στην γραμμή που εκτελούσε δρομολόγια και τότε (Πειραιάς – Αίγινα – Μέθανα – Πόρος) αλλά όπως φαίνεται δεν προχώρησε αυτή η ιδέα. Πριν από μήνες το ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ έρχεται και πάλι να “ταράξει τα νερά” καθώς ακούστηκε ότι στο πλοίο εκτελούνται εργασίες, με σκοπό την δρομολόγηση του Στον Θερμαϊκό. Πιο αναλυτικά, είχε γίνει αναφορά για δρομολόγηση του πλοίου στην γραμμή, Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι επιβάτες – Αγία τριάδα. Το χρονικό διάστημα που το πλοίο θα έκανε την νέα αρχή αλλά και έναρξη των δρομολογίων του, έκανε λόγο για τον Μάιο του 2020.

Σχετικά με την δρομολόγηση του εν λόγο πλοίου, είχε αναφερθεί προ μηνών και ο δήμαρχος Θερμαϊκού, κύριος Γιώργος Τσαμασλής, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία Σχετικά με την δρομολόγηση του πλοίου.