Αρχίζει η ναυμαχία των ταχύπλοων

η ναυμαχία των ταχύπλοων

Αρχίζει η ναυμαχία των ταχύπλοων

Αρχίζουν να μπαίνουν και τα ταχύπλοα σιγά σιγά στον “χορό” των Κυκλάδων.

Από την Παρασκευή 23 Μαρτίου αρχίζει τα δρομολόγια του το Super Jet της ναυτιλιακής εταιρείας Sea Jets στην γραμμή Πειραιάς – Τήνος – Μύκονος – Νάξος – Θήρα με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 07:00.

Μια εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα από τις 30 Μαρτίου μπαίνει στο “παιχνίδι” και η Hellenic Seaways με το Highspeed 4 όπου και το δρομολογεί στην γραμμή Πειραιάς – Πάρος – Νάξος με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 07:15 και στην γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Μύκονος με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:30.

Ενώ την ίδια μέρα 30 Μαρτίου έρχεται να μπει στην γραμμή Πειραιάς – Σίφνος – Σέριφος – Μήλος – Κίμωλος και η Aegean Speed Lines με το Speedrunner 3 με ώρα αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:30

Από 4 Απριλίου έχουμε μια ακόμη δρομολόγηση αυτή την φορά από Ραφήνα, πρόκειται για το το Flying Cat 4 το οποίο μπαίνει στην γραμμή, Ραφήνα Μύκονος – Νάξος – Ίος – Θήρα.

Μια μέρα μετά στις 5 Απριλίου μπαίνει ένας ακόμη “δυνατός παίχτης” στο παιχνίδι, το Highspeed 7 της Hellenic Seaways στην γραμμή Ηράκλειο – Θήρα – Ίος – Πάρος – Μύκονος.

Η αρχή λοιπόν για την περίφημη “ναυμαχία του Αιγαίου” είναι προ των πυλών και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς έπεται ένα ακόμα μεγαλύτερο κύμα δρομολογήσεων λίγο αργότερα.