Κοπή πίτας της Σχολής Λιμενοφυλάκων

Σχολής Λιμενοφυλάκων

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής Λιμενοφυλάκων, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη

Πραγματοποιήθηκε την 17-01-2019, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής Λιμενοφυλάκων στις εγκαταστάσεις της Σχολής, παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας Διονύσιου Τεμπονέρα, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Σταμάτιου Ράπτη, του Α’ Υπαρχηγού Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη, του Διοικητή της 1ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Υποναυάρχου Λ.Σ. Ιωάννη Κοντόπουλου, των Διευθυντών Κλάδων Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., του Διοικητή της Σχολής Λιμενοφυλάκων Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Χρυσίνα, ανώτατων επιτελικών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και λοιπού στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού απηύθυνε ευχές και συνεχάρη όλο το προσωπικό που συγκροτεί τη Σχολή Λ/Φ, επεσήμανε την αναβάθμιση της Σχολής μετά τη θεσμοθέτηση του συστήματος εισαγωγής των σπουδαστών μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό στο www.hcg.gr.