Έληξε η “ναυμαχία των ταχύπλοων”

ναυμαχία των ταχύπλοων

Έληξε η “ναυμαχία των ταχύπλοων”

Μαζί με το κλείσιμο της σεζόν λοιπόν, φτάνει στο τέλος της και η περιβόητη “ναυμαχία των ταχύπλοων” όπως την είχαμε χαρακτηρίσει σε παλιότερο άρθρο μας.

Το τελευταίο του δρομολόγιο λοιπόν στην γραμμή Ραφήνα – Τήνο – Μύκονο πραγματοποίησε στις 23 Σεπτεμβρίου το ταχύπλοο Flyingcat 4, επόμενο ταχύπλοο που αποχώρησε από την ναυμαχία των ταχύπλοων είναι το ταχύπλοο Highspeed 4 όπου εκτέλεσε το τελευταίο του δρομολόγιο 5 ήμερες μετά.

Tera Jet, ένα ακόμα ταχύπλοο που τελείωσε την σεζόν του εκτελώντας το τελευταίο του δρομολόγιο στην γραμμή Ραφήνα – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος στις 7 Οκτωβρίου ενώ μια μέρα μετά φτάνει στην λήξη των δρομολογίων του και το Super Runner ολοκληρώνοντας έτσι τα δρομολόγια του για φέτος.

Την ίδια μέρα έρχεται να τερματίσει και το Naxos Jet εκτελώντας το τελευταίο του δρομολόγιο στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Σύρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος.

14 Οκτωβρίου κι έρχεται ακόμα ένας αθλητής να βάλει τέλος στην πορεία του, το  Sea Jet 2 εκτελώντας το τελευταίο του δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά για Σίφνο – Μήλο –  Φολέγανδρο –  Σαντορίνη – Ιο, επόμενο και σχεδόν μαζί έρχεται να ολοκληρώσει τα δρομολόγια του και το Santorini Palace το οποίο είδαμε και σαν Highspeed 7 για την Hellenic Seaways αλλά και σαν Santorini Palace για την Minoan Lines στην οποία και ανήκει εδώ και καιρό.

28 Οκτωβρίου εκτελεί το τελευταίο δρομολόγιο του και το Speed Runner III αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο – Σίφνο – Μήλο.

Το τελευταίο του δρομολόγιο εkτελεί σήμερα 29 Οκτωβρίου και το Champion Jet 1 ξεκινώντας από το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ στις 31 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρώσει τα δρομολόγια του και το Champion Jet 2