Νέες “μεταγραφές” στην ακτοπλοΐα

μεταγραφές

μεταγραφές

Από νωρίς έχουν αρχίσει οι καλές “μεταγραφές” για την επόμενη ακτοπλοϊκή σεζόν.

Νέες “μεταγραφές” στην ακτοπλοΐα

Δύο ισχυρά χαρτιά που άνετα μπορεί κάποιος να πει πως είναι άσσος στο μανίκι, είναι τα δύο υπερσύγχρονα ταχύπλοα που έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας.

World Champion Jet για την εταιρεία Seajets και Golden Express για την Golden Star Ferries με συνιδιοκτήτη την Fast Ferries.

Χαλαρώνοντας κατά κάποιον τρόπο η Hellenic Seaways από τον χορό των ταχύπλοων καθώς ένα από τα μεγάλα ταχύπλοα της και πιο συγκεκριμένα το Highspeed 7, δεν ανήκει πλέον στον στόλο της, οι εταιρείες που θα “κοντραριστούν” περισσότερο αν μπορούμε να το πούμε έτσι, θα είναι η Seajets και η Golden Star Ferries μαζί με την Fast Ferries η οποίο θα είναι συνιδιοκτήτης στο ταχύπλοο Golden Expess.

Πέραν όμως τον οποιαδήποτε ανταγωνισμό, όπου αυτό εννοούμε παραπάνω και σαν “κόντρα” σίγουρα μπαίνοντας δύο ακόμη ταχύπλοα στο Αιγαίο, το επιβατικό κοινό κερδίζει ένα μεγάλο ποσοστό επιλογής σχετικά με την μετακίνηση του.

Η ναυτιλία στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια συνεχώς αναβαθμίζετε και εξελίσσεται, μια κίνηση που σίγουρα δίνει κάτι θετικό και στον επιβάτη πέραν από τους εφοπλιστές.

Ευχόμαστε καλά ταξίδια και καλές θάλασσες στους “νέους παίχτες” μας..