ΠΕΝΕΝ 4ωρη Παμπειραϊκή στάση εργασίας στις 7/10/2020

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ με απόφασή της πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας για όλα τα πλοία που θα βρίσκονται στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή του Πειραιά στις 7/10/2020 και για τις ώρες 10 – 2.

Η στάση εργασίας γίνεται με αφορμή την εκφώνηση της απόφασης από το Εφετείο της Αθήνας για την εγκληματική οργάνωση “Χρυσή Αυγή” για τις αμέτρητες εγκληματικές πράξεις της με αποκορύφωμα την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα.

Πλοία όλων των κατηγοριών που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια τις παραπάνω ώρες, αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν και για τον σκοπό αυτό ενημερώνεται το επιβατηγό κοινό ώστε να μην προσέλθει στο λιμάνι του Πειραιά, το ίδιο αφορά και την μεταφορά οχημάτων που πρόκειται να διακινηθούν τις ίδιες ώρες στις 7/10.

Τέλος η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της και στους Ναυτεργάτες να δώσουν μαχητικά το παρόν στην μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση που οργανώνουν εργατικά σωματεία και άλλοι φορείς στις 11 π.μ έξω από το Εφετείο της Αθήνας.

Απαιτούμε την πιο σκληρή δικαστική καταδίκη των νεοφασιστών (πρώην και νυν Χρυσαυγιτών) που αποτελεί καθολική απαίτηση των εργαζομένων και του λαού μας.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΔΙΑΦΩΝΩ