Στη Σύρο με παράκαμψη του Άρτεμις οι αθλητές της Μικτής

Η Blue Star Ferries έδωσε άλλη λύση τελικά…απ΄ αυτή που είχε ζητήσει αρχικά η ΕΠΣ Κυκλάδων με το ΑΡΤΕΜΙΣ τελικά να τροποποιεί δρομολόγιο του και όχι το Blue Star Delos, όπως αρχικά δημοσιεύτηκε. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ. Σαντορινιό, μετά την επίλυση του ζητήματος που προέκυψε την ύστατη ώρα, με τις αποστολές των Μικτών από Πάρο και Νάξο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση το πλοίο που θα παρακάμψει από το προγραμματισμένο δρομολόγιο, προσεγγίζοντας και το λιμάνι της Πάρου, θα είναι το πλοίο «Άρτεμις», ενώ ίσως χρειαστεί να περιμένει λίγα ώστε να επιβιβαστούν οι ποδοσφαιριστές από την Νάξο, που θα φτάσουν στην Πάρο με το Blue Star Delos.

To πλοίο αναμένεται να φτάσει σήμερα στις 20:30 το βράδυ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ευχαριστούν θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ. Σαντορινιό Νεκτάριο και τη Ναυτιλιακή Εταιρία «BLUE STAR FERRIES» για τις άμεσες ενέργειες επίλυσης του συγκοινωνιακού προβλήματος που προέκυψε από τον αποκλεισμό των αθλητών μας στην Πάρο και στη Νάξο, ενόψει του Τουρνουά Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα διεξαχθεί από τις 4 έως και τις 11/01/2019.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος    Ο Γενικός Γραμματέας

Ρένος Φρέρης     Παρούσης Γιώργος