Η Νeptune Lines στην διεθνή έκθεση

 

Η Νeptune Lines στην διεθνή έκθεση

H εταιρία Νeptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A. πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών και Logistics, Logitrans, η οποία λαμβάνει χώρα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η έκθεση Logitrans, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του κλάδου των μεταφορών, αφού συγκεντρώνει περισσότερους από 200 επαγγελματίες και πάνω από 14.000 επισκέπτες από 56 χώρες. Στη Logitrans παρουσιάζεται ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων από συστήματα αποθήκευσης, ανυψωτικά μηχανήματα, οχήματα και συστήματα διαχείρισης, μέχρι και συστήματα διαχείρισης ασφαλείας και φορτηγά.

Η Τουρκία αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και θεωρείται μία στρατηγικής σημασίας παγκόσμια αγορά για διασυνδέσεις και άξονας για τις ευρω-ασιατικές εμπορευματικές μεταφορές. Επιπλέον η κατασκευή θεμελιωδών δομικών έργων, όπως της γέφυρας του Βοσπόρου και του τρίτου αεροδρομίου συντελούν στην ανάδειξη της Κωνσταντινούπολης σε σημείο αναφοράς για τις μεταφορές και τα logistics.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο αναφέρει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες, για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά και για κάρτες εισόδου σε μειωμένη τιμή προπώλησης, να ανατρέξει στην ιστοσελίδα www.logitrans.com.tr
Πηγή capital.gr