Ο μύθος για το τρίγωνο των Βερμούδων

Το «τρίγωνο των Βερμούδων» για κάποιους είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα παγκοσμίως, καθώς μιλάμε για μια περιοχή που θα έλεγε κανείς ότι κρύβεται πίσω από την σκιά της.

Πρόκειται στην ουσία για ένα «τρίγωνο» όπου εστιάζεται στον Ατλαντικό ωκεανό,  με τα τρία “άκρα” του να βρίσκονται στις περιοχές, Μαϊάμι, Βερμούδα και Πουέρτο Ρίκο.

Για πολλά έτη επιστήμονες μελετούν το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλλά μέχρι και σήμερα καμία εκτίμηση δεν μπόρεσε να καταστεί σαν «επίσημη εκδοχή» σχετικά με το αν συμβαίνει κάτι ανεξήγητο.

Κατά καιρούς έχουν αποδοθεί αμέτρητες εκδοχές σχετικά με το «τρίγωνο» ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που ακούστηκαν ακόμα και ιστορίες με εξωγήινους.

Επισήμως η ακτοφυλακή αναφέρει, πως οι πιθανότητες να εξαφανιστεί κάποιο πλοίο στο σημείο αυτό, είναι ίσες με αυτές που υπάρχουν, στην εξαφάνιση κάποιου πλοίου σε οποιοδήποτε σημείο του ωκεανού. Ύστερα από “στενή” μελέτη των αρμόδιων υπηρεσιών, αναφέρεται ότι ουδέποτε παρατηρήθηκε η παραμικρή «παραφυσική» δραστηριότητα, καθώς και κανένα «υπερφυσικό» φαινόμενο στην περιοχή.

Κάποια ατυχήματα που έγιναν στο σημείο, σε συνδυασμό με τους αμέτρητους αστικούς μύθους για το τρίγωνο, συνέβαλαν σε μεγάλο ποσοστό ώστε να αποτελέσει μέχρι και σήμερα, ένα από τα πιο σκοτεινά σημεία του κόσμου.

Ίσως τελικά τα «τέρατα» οι «εξωγήινοι» και τα «παραφυσικά» φαινόμενα, να ξεπηδούν από τις σελίδες των συγγραφέων που κατά καιρούς, κάνουν την δική τους τοποθέτηση για το τρίγωνο των Βερμούδων.