ΟΛΗ: Ολοκλήρωση της α΄ φάσης έργων οδοστρώματος του λιμενοβραχίονα

Για την εξασφάλιση της δυνατότητας να απολαύσουν όλοι οι πολίτες μας τoν ρομαντικό τους περίπατο, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., με άμεσες αποφάσεις προέβη στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επίστρωσης και επικάλυψης του οδοστρώματος του Λιμενοβραχίονα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ολοκληρωτική φάση επίστρωσης τάπητα σε όλο το μήκος του.

Μπορούν πλέον άνετα όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη διαδρομή να περπατήσουν αγναντεύοντας τις ομορφιές του Λιμανιού. Μπορούν να καθίσουν στα φρεσκοβαμμένα και καλοσυντηρημένα παγκάκια και να απολαύσουν τις υπέροχες εικαστικές συνθέσεις αλλά και να απολαύσουν τις ευχάριστες και όμορφες εικόνες, γεμίζοντας την ψυχή με χρώματα που αναδύονται μέσα από την θάλασσα.

Η διαδρομή αυτή δεν θα είναι μόνον η “οδός bypass” αλλά θα αποκτήσει με πρωτοβουλία του ΟΛΗ έναν εικαστικό χαρακτήρα στους επόμενους μήνες, αφού έργα γνωστών καλλιτεχνών θα φιλοτεχνηθούν και θα δώσουν στον γνώριμό μας αυτό τόπο μια άλλη μαγική διάσταση.

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΔΙΑΦΩΝΩ