Ο εφοπλιστής κ. Στεφάνου μιλάει στο E-Marinews

εφοπλιστής

Ο εφοπλιστής κ. Στεφάνου μιλάει στο E-Marinews για τα ταχύπλοα

Ύστερα από μια συνομιλία που είχαμε με τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της Golden Star Ferries κύριο Γεώργιο Στεφάνου, του θέσαμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί ίσως όσο τίποτε άλλο αυτό το διάστημα, τι θα γίνει φέτος με τα ταχύπλοα.

Ο εφοπλιστής κ. Στεφάνου ανταποκρίθηκε άμεσα στην προσέγγιση μας και μας έδωσε μια αρκετά σαφή και καθαρή απάντηση σχετικά με το θέμα, παρακάτω μπορούμε να δούμε την τοποθέτηση του γνωστού εφοπλιστή για το συγκεκριμένο ζήτημα.

εφοπλιστής

Ερώτηση E-Marinews

Κύριε Στεφάνου συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών που συμβαίνουν με τα μέτρα της πρόληψης αλλά και της εξάπλωσης του Covid-19, είστε αισιόδοξος στο θέμα δρομολόγησης ταχύπλοων πλοίων της Golden Star Ferries;

Απάντηση κ. Στέφανου

Βλέποντας τις προκρατήσεις που είχαν γίνει στα ταχύπλοα, από τον Οκτώβριο μέχρι Φεβρουάριο να έχουν μηδενιστεί και γενικά ακυρωθεί, αυτό το γεγονός μας δημιουργεί την εντύπωση ότι δεν θα κινηθεί τόσος κόσμος ιδίως από το εξωτερικό ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τα τεράστια έξοδα τους. Η μέχρι τώρα άποψη μας είναι ότι δεν θα δρομολογηθούν ταχύπλοα τους επερχόμενους θερινούς μήνες.

Ο κύριος Στεφάνου λοιπόν μας δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα μας, είναι σαφές ότι κατά κάποιο τρόπο περιμέναμε αυτήν την απάντηση καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι τα έξοδα για τα συγκεκριμένα πλοία είναι πραγματικά υπέρογκα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, τουλάχιστον όσο μπορεί αυτό να είναι δυνατόν και σύντομα τα ταχύπλοα να ταράζουν και πάλι τα νερά του Αιγαίου.