Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες από τον καιρό

θαλάσσιες συγκοινωνίες

Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες από τον καιρό

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυθήρων, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.ΑΓ.ΝΙΚ. 05, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο  από Κίσσαμο – Αντικύθηρα- Κύθηρα – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα των Κυθήρων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα του Πειραιά.
Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου, επί του πλοίου επέβαιναν επτά (07) επιβάτες, δύο (02) Φ/Γ και ένα (01) ΙΧ όχημα είχαν προορισμό τα Κύθηρα, ενώ ανέμεναν για επιβίβαση πενήντα πέντε (55) άτομα, πέντε (05) Φ/Γ και τρία (03) ΙΧ.


Δημοσιεύθηκε από mme την Κυρ, 12/02/2017 – 20:20

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ” Ν.Π. 12055, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από Ανάφη – Θήρα – Θηρασιά – Ίο – Σίκινο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα της Φολεγάνδρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα της Νάξου.
Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου, επί του πλοίου επέβαινε ένας (01) επιβάτης με προορισμό την Φολέγανδρο, ενώ κατά δήλωση του υπεύθυνου ναυτικού πράκτορα δεν ανέμεναν άτομα για επιβίβαση.


Δημοσιεύθηκε από mme την Κυρ, 12/02/2017 – 20:20
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυθήρων, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.ΑΓ.ΝΙΚ. 05, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από Κίσσαμο – Αντικύθηρα- Κύθηρα – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα των Αντικυθήρων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα των Κυθήρων.
Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου, επί του πλοίου δεν υπήρχε επιβάτης με προορισμό τα Αντικύθηρα, ενώ δεν ανέμεναν άτομα για επιβίβαση.